Få et tilbud

Gasmesteren kommer gerne på besøg og giver et uforpligtende tilbud på naturgas.

Lovpligtige bestemmelser

BRUG AF OPLYSNINGER PÅ MOELBAK.DK

Brugen af moelbak.dk websites kan indebære, at De skal oplyse e-mail, adresse, tlf. nr. eller andre personlige oplysninger. Disse oplysninger bliver ikke viderebragt af Mølbak VVS & Gasteknik A/S til anden brug.


Afgiver De personlige oplysninger i forbindelse med at modtage materiale fra os - registrerer vi disse oplysninger. Oplysningerne gør os i stand til at kommunikere med Dem og formidle den ønskede information. Hvis De downloader information, registrerer vi besøget. Disse oplysninger hjælper blandt med til at imødekomme Deres behov og fortæller os, hvilken del af vores website der benyttes. Websiten kan indeholde links til websites, der ikke har noget at gøre med Mølbak VVS & Gasteknik A/S. Mølbak VVS & Gasteknik A/S er ikke ansvarlig for brugen af Deres oplysninger på disse websites.

Varemærker

Alle de benyttede varemærker, logoer og symboler på websiten ejes af Mølbak VVS & Gasteknik A/S.

Copyright

Alle rettigheder forbeholdes. Information på websiten, herunder tekst, billeder, illustrationer og lyd, må ikke kopieres, gengives eller lagres på andre harddiske uden forudgående skriftlig tilladelse af Mølbak VVS & Gasteknik A/S.

Garantier og indeståelser

Oplysningerne på denne website kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig over for nogen part, direkte eller indirekte tab og følgeskader som følge brug af denne website eller anden hyperlinked website, herunder drifttab og tab af data på andre computersystemer, uanset om vi kan bebrejdes tabet på grund af uagtsomhed eller lignende.
Denne website kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl. Disse kan blive rettet på et hvilket som helst tidspunkt uden forudgående meddelelse.

Mølbak VVS & Gasteknik A/S
Maj 2005

Loading

​Book et tilbud​

Tilmelding til gasservice​​

Spar penge med gasfyr​​

Kontaktinfo​

Mølbak VVS & Gasteknik A/S

CVR: 86 78 04 10​

Hjørnegårdsvej 3, 4623 Lille Skensved

Telefon: 56 16 70 00

E-mail: info@moelbak.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Vurderet 3,2 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på Facebook