Få et tilbud

Gasmesteren kommer gerne på besøg og giver et uforpligtende tilbud på naturgas.

Installation af solceller og solvarmeanlæg på sjælland​

Mølbak VVS & Gasteknik A/S i Skensved nær Køge tilbyder montering af solceller og intallation af solvarmeanlæg til langt de fleste bygningstyper på Sjælland.

Miljømæssig og økonomisk gevinst med solceller

Solceller og solvarmeanlæg er effektive og miljøvenlige måder at udnytte solens energi på. Uanset løsningsmodel sørger vi for, at anlægget bliver nøje tilpasset den enkelte boligs behov, så den bedst mulige økonomi opnås både nu og på sigt.

Resultatet af brug af solceller er ikke bare et bedre miljø, men også lavere energiomkostninger.

Kvalitet I topklasse

Vi installerer Viessmann-solvarmeanlæg, som er blandt de bedste produkter på markedet. Hos Mølbak VVS & Gasteknik A/S arbejder vi kun med de bedste producenter og materialer, og det er din garanti for kvalitet i topklasse – hver gang.

Ønsker du at vide mere om mulige løsninger inden for solceller eller solvarmeanlæg, besvarer vi gerne spørgsmål og giver professionel vejledning og installation.

Vi kommer naturligvis også gerne ud til din bolig, hvor vi ser på mulighederne for solceller og solvarmeanlæg. Vi giver herefter gerne et uforpligtende tilbud.​

Loading

​Book et tilbud​

Tilmelding til gasservice​​

Spar penge med gasfyr​​

Kontaktinfo​

Mølbak VVS & Gasteknik A/S

CVR: 86 78 04 10​

Hjørnegårdsvej 3, 4623 Lille Skensved

Telefon: 56 16 70 00

E-mail: info@moelbak.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Vurderet 3,2 / 5 stjerner på baggrund af 33 anmeldelser på Facebook